top of page

OM OS

Montha har boet permanent i Danmark siden 2000

Hun lærte hurtigt Dansk og startede allerede på det Danske arbejdsmarked i 2001, hvor hun fra start har været aktiv som Thai kok, hvor fokus har været på sunde og friske råvarer der sikrer kvaliteten i det originale Thai køkken.

Siden 2004 har Montha også været selvstændig, som medindehaver af Thai House Catering, Thaihouse.dk, som har lavet thaimad til arrangementer i hele Danmark året rundt.

Thai House Catering er sat på pause på ubestemt tid, så Montha kan koncentrere sig om sin massage forretning.

Montha har sideløbende uddannet sig inden for Thai massage i både Danmark og Thailand for at sikre en professionel tilgang til behandlingen.
 

Udover Thai mad og Thai massage har Montha også 13 års erfaring fra rengøringsbranchen som ansat ved Kolding HF & VUC. 

1. maj 2017

Montha åbner sin første forretning i gågaden i Kolding, Montha's Thai- & Spamassage. 

Montha fortsætter med sit fuldtids regøringsjob om morgenen og åbner derefter for Thailandsk massage fra kl. 12-17 mandag til fredag.


1. oktober 2018:

Montha har nu i 17 måneder dobbeltjobbet i 70-80 timer/uge med rengøring og Thailandsk massage.

Kroppen kan ikke mere og Montha må derfor tage et valg, rengøring eller Thailandsk massage.

Montha er blevet så glad for sin forretning og de mange tilfredse kunder, at hun efter 17 år som lønmodtager i Danmark siger sit job op for fremover at kunne koncentrere sig 100% om at give alle sine kunder den bedste Thaimassage.

1. september 2019

Montha kan ikke følge med efterspørgslen på hendes massage, så 11 måneder efter at hun sagde sit job op overtager hun lejemålet af én af de mest kendte forretninger i gågaden i Kolding.
I 80 år har "Papirlageret" ligget i Søndergade 20
Ejeren gik på pension og bygningen solgt og den nye ejer har efter en gennemgribende renovering lejet forretningen ud til Montha.

Det betyder 65% flere m2 og 4 massagebrikse i stedet for 2 og flere ansatte, hvilket er nødvendigt for at følge med efterspørgslen på Montha's massage.

9. september 2019

Montha åbner sin nye forretning og udover Montha selv er der nu fire deltidsansatte Thailandske massører tilknyttet den nye forretning som samtidig har skiftet navn til "Hos Montha"

10. juli 2021

Montha har sideløbende med arbejdet Hos Montha taget en Dansk massageuddannelse og efter bestået eksamen er hun nu udover Thaimassør også Eksamineret Fysiurgisk massør og Sportsmassør.

1. maj 2022

En stor dag for Montha.

5 års fødselsdag som selvstændig massør.

Dette blev fejret hele måneden med udsmykning i forretningen, Åbent Hus arrangement lørdag d. 14. maj, samt med giveaways til heldige vindere.

Montha er gift med Kim Olander Janyoojing (til højre på billedet af team Thaihouse)

IMG_3799.jpg
Monta åbner sin første forretning med Thailandsk massage i Kolding d. 1. maj 2017
Hos Monta åbner ny forretning med TRhailandsk massage i Kolding d. 9 september 2019
IMG_0619.jpg
bottom of page